Főzőpult Evőeszköz kínálat Edény kínálat

Cégünk 2004. végén kezdte meg működését. Indulásként éttermek és szállodák fogyóeszközzel való felszerelésével foglalkoztunk. A kezdetektől kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk a belgiumi Verbeelen csoportnak, mely a hotel, éttermi illetve konyhai fogyóeszközök és felszerelések piacán a világ egyik vezető gyártója és forgalmazója. 2005. novemberében nyitottuk meg első üzletünket, ahol az addig is forgalmazott - magas minőségű - konyhafelszerelési eszközöket kínáltuk az egyéni vásárlók részére is. 2011-ben további két területtel bővítettük tevékenységeink körét: elindult Főzőklubunk, ahol elismert és gyakorlott séfek irányításával különböző főzőtanfolyamokon vehetnek részt az érdeklődők, ill. üzleteinkben elkezdtük prémium kategóriás delikatesz termékek forgalmazását is.


Az évek során egyre több gyártó termékeit vettük fel kínálatunkba, folyamatosan törekedtünk és törekszünk arra, hogy olyan termékválasztékot nyújtsunk vásárlóinknak, amely kizárólag magas minőségű, exkluzív és prémium kategóriás termékekből áll. Az általunk forgalmazott márkák a világ összes részén magas elismertségnek örvednek. Termékkínálatunk legnagyobb részét közvetlenül a gyártóktól szerezük be, így biztosítva a lehető legkedvezőbb eladási árakat. Termékeink így hasonló áron kaphatóak, mint a nyugat-európai piacokon.


Több gyártónak kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk. Az éttermi, szállodai szektorban érdekelt Verbeelen csoport mellett cégünk a képviselője a német Güde, Rösle, AMT Gastroguss, Küchenprofi, Zassenhaus, cilio, Seltmann Weiden és Königlich Tettau, a belgiumi Eternum, és az ausztriai Albert Turk gyárnak. Ezek mellett többek között forgalmazzuk a német ZWILLING, Rosenthal, az angol Churchill, a francia De Buyer és STAUB, az olasz Marcato, a japán Kyocera gyár termékeit. További információkat az általunk forgalmazott márkákról itt találhat.


Az általunk képviselt márkák termékeinek forgalmazására várjuk új partnerek jelentkezését is az ország egész terültéről. Meggyőződésünk szerint az általunk képviselt márkák minősége, az általunk nyújtott szolgáltatások, ill. az árstruktúránk lehetővé teszi a hosszú távú, mindkét fél számára eredményes együttműködést. Amennyiben további információkat szeretne megtudni eme tevékenységünkről, kérjük keressen a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén.


Projekt tevékenységek

Referenciáink