Nyári nyitvatartás

2017-07-10 Ezúton értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy a nyári szünet alatt - 2017.08.31-ig - boltunkban csak elözetes bejelentkezés után tudjuk Önöket fogadni. Kérjük, amennyiben fel szeretnének keresni minket, a 06 70 610 5420-as telefonszámon legyenek kedvesek elözetesen egyeztetni.


Húsvéti nyitvatartás

2017-04-12 Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton értesítjük Önöket, hogy üzletünk a húsvéti ünnepek alatt 2017. április 13-18. között zárva tart. Legközelebb 2017. április 19-én szerdán tartunk nyitva. Megértésüket köszönjük.


Üzletünk nyitvatartása változik

2017-01-03 Kedves Ügyfeleink! Elöször is szeretnénk Önöknek sikerekben gazdag és boldog új évet kívánni. Ezúton szeretnénk Önöket arról is tájékoztatni, hogy az üzlet nyitvatartása az új évben megváltozik. Ezentúl kedd és péntek között, 15.00-18.00 órakor tartunk nyitva. Amennyiben a fenti idöszakon kívül szeretnének vásárolni, telefonos idöpont egyeztetés (számunk 70/6105420) után lehetséges.


Ünnepi nyitvatartás

2016-12-26 Kedves Vásárlóink! Ezúton értesítjük Önöket, hogy üzletünk a két ünnep között nem lesz nyitva. Legközelebb január 5-én várjuk Önöket. Amennyiben a fenti idöszakban szeretnének vásárolni, telefonos idöpont egyeztetés (számunk 70/6105420) után lehetséges.


Üzletünk megnyitott

2016-11-04 Örömmel értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy üzletünk a költözés után újra várja a szokásos nyitvatartással Önöket. Kérjük, ne feledjék azt sem, hogy karácsony elött hosszabb nyitvatartással fogjuk Önöket várni. A pontos nyitvatartási rendröl honlapunkon fogjuk Önöket tájékoztatni.


Üzletünk költözés miatt zárva tart

2016-09-08 Tisztelt Ügyfeleink! Elöreláthatólag október végétöl szertettel várjuk Önöket új üzletünkben, a XII. ker. Határör út 43-35. alatt. Amennyiben rendeléssel vagy egyéb üggyel kapcsolatosan érdeklödnének, kérjük, hívjanak a 06 70 610 5420 számon minket.


Július 1-én üzletünk zárva tart

2016-06-30 Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy az üzletünk július 1-én, pénteken technikai okok miatt zárva tart. Szíves megértésüket köszönjük.


Átfogó, 20 szakácskést vizsgáló teszt

2015-09-18 Az egyik legnagyobb német tesztmagazin, az ETM 2012. november 1-én megjelent cikkében 20 különbözö - német - acél konyhakést tesztelt, melyek közül a Güde "Alpha" az 1. helyen, míg a "Delta" szakácskés a 3. helyen végzett. A tesztelt kések között szerepelt még a Wüsthoff Classic sorozata (2. helyezett), a Tojiro DP 3 Lagen HQ (4. helyezett), WMF Grand Gourmet (5. helyezett), Fissler profession kése (7. helyezett). Hátrébb végeztek a Böker, Fissler, Chroma, ZWILLING, Wenger, Giesser, Fackelmann, IKEA márkák termékei. A teljes teszt itt érhetö el.


Új solingeni kés gyártó termékei kaphatóak

2015-09-14 Örömmel és büszkeséggel értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy mostantól egy újabb tradicionális solingeni kés készítö, a Güde gyár termékei is kaphatóak üzletünkben. A gyár termékei 1910 óta az egyik legelismertebbnek számítanak a piacon, mely mindig is a lehetö legjobb minöségü kézzel készített és kovácsolt kések készítésére törekedett. A Güde család már negyedik generációja követi ezt a utat, mely Soligen városát is világszerte ismerté tette. A gyár termékei számos elismerést, díjat (több „Design Plus Prize” és „Red Dot Design Award” díj) kaptak az évek során és számos teszten bizonyultak a legjobbnak vagy a legjobb kések egyikének. A gyár egyik leghíresebb, ikonikus terméke a 32 cm pengehosszúságú „Franz Güde” kenyérszeletö kés, mely 2001-ben „Design Plus Prize” díjat nyert és azóta többen a világ legjobb kenyérszeletö késének tartják. További információkat a gyár termékeiröl ezen az oldalon találhat.


Augusztus 20-ai nyitva tartás

2015-08-20 Ezúton értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy üzletünk az augusztus 20-ai ünnepnap után pénteken és szombaton (augusztus 21-22.) nem tart nyitva. Az ünnepek után augusztus 24-töl a szokásos nyitvatartási idöben várjuk Önöket. Megértésüket köszönjük.


Május 1-ei nyitva tartás

2015-04-30 Ezúton értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy üzletünk a május 1-ei ünnepnap miatt ezen a szombaton (május 2.) nem tart nyitva. Az ünnepek után május 5-töl a szokásos nyitvatartási id?ben várjuk Önöket. Megértésüket köszönjük.


Húsvéti nyitvatartás

2014-04-03 Ezúton értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy üzletünk a húsvéti ünnepek miatt ezen a szombaton (április 4.) nem tart nyitva. Az ünnepek után április 7-töl a szokásos nyitvatartási idöben várjuk Önöket. Megértésüket köszönjük.


Új márkák a kínálatunkban

2014-12-15 Ezúton örömmel értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy új márkák kerültek a kínálatunkba. Az ausztriai Riess gyár 1922 óta gyárt kimagasló minöségü zománcozott termékeket. Kínálatukban megtalálhatóak a klasszikus zománcozott edények, serpenyök, sütötálak, teafözök és egyéb konyhai kiegészítök. A termékek kiemelkedö használati értékük mellett segítenek egészségesen fözni (pl. szén-dioxid nem keletkezik az elöállításuk során, ill. nikkelt sem tartalmaznak. Másik új partnerünk az 1857-ben alapított németországi Albert Türk gyár, mely kínálatából elsösorban az acél serpenyöket ajánlanánk a figyelmükbe, melyeket számos világhírü séf is használ minden nap. A serpenyök kiemelkedö tulajdonságokkal rendelkeznek, ráadásul a nyitott formában, melegen kovácsolt (régen ezeket kézzel kovácsoltnak hívták) termékekre 10 év gyári garancia vonatkozik.


Ünnepi nyitvatartás

2014-12-11 Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy decemberben ünnepi, meghosszabbított nyitvatartással várjuk Önöket. A pontos nyitvatartási idöket kapcsolat oldalunkon tekinthetik meg.


Karácsonyi ajándékötletek

2014-12-09 Amennyiben nincs ötlete, mit ajándékozna szeretteinek Karácsonyra, vagy nem tudja mivel tehetné szebbé az ünnepet, keresse fel karácsonyi ajánlatainkat tartalmazó oldalunkat. A lista folyamatosan frissül, így érdemes késöbb is visszanézni hozzánk.


Karácsonyi menü javaslatok a Fözöklubban

2014-11-18 Minden évben a Karácsonyhoz közeledve egyre többen érdeklödnek az Ünnephez kapcsolódó menük elkészítése iránt. Ezen érdeklödések kapcsán készítettünk pár menü javaslatot, amiket feltettünk a Fözöklub oldalára. Amennyiben bármelyik javaslunk felkeltette volna szíves érdeklödésüket, vagy egyéni elképzeléssel rendelkeznek és ideális helyszínt keresnek egy karácsonyi partyhoz, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot.


Tanfolyam Kiss O Shea Dániellel, a hazai top 5 éttermek közé tartozó Alabárdos Étterem sous chef-jével

2014-11-06 November 24-én igen különleges tanfolyamot tartunk a Fözöklubban. Föszerepben lesz a lazac, az édesvízi fogas és vadak! Aki elöadja, Kiss OShea Dániel, a hazai top 5 éttermek közé tartozó Alabárdos Étterem sous chef-je! Különleges elöételeket és salátákat készítünk, söt házilag marinálunk is, de ez még csak a kezdet... Föételként friss vadak kerülnek a konyhapultra, úgymint vadkacsa, vaddisznó és a hazai vadak királya, a szarvas. Nem szokványos, már-már unalmas köretekkel tálaljuk majd a vadakat, hanem hajdinával, bulgurral, couscous-szal. Az est levezetéseként réteseket készítünk, természetesen másképpen, de ez legyen meglepetés! Kiváló séfünk közremüködésével szinte szó szerint kivesézzük a fenti alapanyagokat, söt olyan ötleteket, technikákat is megtanulhatunk, amit tényleg csak a legjobbak ismernek, mert ezeket az alapanyagokat napi szinten, a legmagasabb minöségben, kompromisszumok nélkül alkalmazzák. Dani mostantól havonta többször vendégeskedik majd nálunk. Természetesen a jó borok sem maradnak el, minden fogáshoz kiváló bort kínálunk. Várjuk Önöket családjukkal, barátaikkal együtt. Részvételi díj: 12 000 Ft bor nélkül, 14 000 Ft a borsorral együtt. Jelentkezni a Fözöklub oldalán lehet.


Október 23-ai ünnepi nyitvatartás

2014-10-22 Ezúton értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy üzletünk az október 23-ai ünnep miatt ezen a szombaton (október 25-én) nem tart nyitva. Az ünnepek után október 27-t?l a szokásos nyitvatartási id?ben várjuk Önöket. Megértésüket köszönjük.


Pünkösdi nyitvatartás

2014-06-05 Ezúton értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy üzletünk a pünkösdi ünnepek miatt ezen a szombaton (június 7.) nem tart nyitva. Az ünnepek után június 10-töl a szokásos nyitvatartási idöben várjuk Önöket. Megértésüket köszönjük.


Húsvéti nyitvatartás

2014-04-16 Ezúton értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy üzletünk a húsvéti ünnepek miatt ezen a szombaton (április 19.) nem tart nyitva. Az ünnepek után április 22-töl a szokásos nyitvatartási idöben várjuk Önöket. Megértésüket köszönjük.


Konyhakiállítás 2014

2014-02-27 Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy idén is részt veszünk a Konyhakiállításon, mely ezen a hétvégén kerül megrendezésre (péntek-vasárnap). FONTOS, HOGY ÜZLETÜNK A KIÁLLÍTÁS MIATT PÉNTEK-SZOMBAT ZÁRVA TART! A kiállításról további információk a kiállítás honlapján találhatóak. Ezúttal is mindennap fözöbemutatóval, kóstolókkal, ill. nagyszabású - termékre és tanfolyamokra vonatkozó - akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat, ügyfeleinket. Mindenképpen érdemes lesz meglátogatni minket a többi kiállító színvonalas standja mellett. Várunk mindenkit szeretettel!


Új evöeszköz gyártó kínálatunkban: Sola Switzerland

2013-12-07 Örömmel tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy megérkeztek üzletünkben a svájci Sola Switzerland AG termékei. A gyár 1866 óta evöeszközök, asztali szervírozók világszerte elismert szállítója. Svájc legnagyobb evöeszköz gyáraként számos országba exportál és szinte minden régióban piacvezetö szerepe van. A hagyományok és a hagyományos formák örzése mellett kiemelt figyelmet fordít minden évben új, attraktív modellek kifejlesztésére, melyet a legmodernebb eszközökkel felszerelt saját design stúdiójában tervez és életnagyságú, 3D-ben lemodellez, majd saját gyárában legyárt. Termékei ezért igen népszerüek a professzionális felhasználók, a légitársaságok és a lakosság körében is. A cég ISO minösítéssel rendelkezi, így garantálni tudja a tökéletes minöségellenörzést a alapanyag kiválasztásban, a gyártás és elosztás során. Ennek köszönhetöen minden egyes terméke tökéletes állapotban kerül a vásárlója kezébe. Karácsonyi kínálatunkban megtalálhatóak a gyár készleten lévö evöeszköz készletei, gyerek evöeszköz és porcelán szettjei.


Ünnepi nyitvatartás

2013-12-07 Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy decemberben ünnepi, meghosszabbított nyitvatartással várjuk Önöket. A pontos nyitvatartási idöket kapcsolat oldalunkon tekinthetik meg.


KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK

2013-12-01 Nem tudja mit ajándékozzon szeretteinek? Szeretnénk segíteni, így összegyüjtöttük kínálatunkból azokat a termékeket, melyek hasznos, ötletes ajándékok lehetnek. Karácsonyi ajándékötleteink itt találhatóak.


AMT serpenyök érkeztek üzletünkbe

2013-11-04 Új serpenyök érkeztek üzletünkbe. Már több hónapja teszteljük fözöiskolánkban a németországi AMT gyár termékeit, amelyek most végre megérkeztek hozzánk.A gyár prémium minöségü alumínium öntvények gyártására specializálódott, így többek között a Deutsche Bahn és a prémium német autógyárak (Mercedes, Audi, BMW) fö beszállítója ezen a területen. Edénygyártással csak néhány évvel ezelött kezdtek el foglalkozni. Céljuk az volt, hogy a piacon kapható legjobb minöségü serpenyöket és edényeket állítsák elö. Ehhez a tapadásmentes bevonatot a piacvezetö svájci Ilag cégtöl vásárolják. A termékeket a legfejlettebb technológiával, német precizitással állítják elö. Az edények magas minöségét 9-10 mm vastag talp, a felhevített állapotban a tüzhely felületéhez tökéletesen illeszkedö sima alj és az ötrétegü kerámia, titánium-oxid, Lotan® felületkezelés adják. A termékek kiemelkedö minöségét megtapasztalhatják az indukciós fözölappal rendelkezö vásárlóink is, ugyanis ezek az edények teljesen némák, nincs a szokásos zizegés felhevítéskor. A serpenyök belsö kialakítása is rendhagyó, ugyanis aszimmetrikus, mindez azért, hogy az adott méreten belül a legnagyobb felületen tudjunk fözni, illetve, hogy a serpenyökböl az ételt könnyen a tányérra tudjuk csúsztatni. Az edények bevonata a ma kapható egyik legjobb tapadásmentes felület. Ez a felület szilikon bevonatot nem tartalmaz, mint általában a kerámia serpenyök, így sok használat után sem tapad le benne az étel, ugyanolyan könnyen süthetünk-fözhetünk benne hosszabb távon is. A vastag talp biztosítja, hogy a serpenyö hömérséklete ne tudjon az optimális höfok fölé emelkedni, így nyugodtan süthetünk benne mindenfélét, a rántottától kezdve a magasabb höfokot igénylö steak-ig. A serpenyö grillezésre is alkalmas, söt 240 fokig sütöbe is tehetö minden károsodás nélkül. A termékek tisztítása könnyü és gyors, akár mosogatógépbe is betehetjük öket. A serpenyökön túl mindenféle fözöedényt, söt tepsiket és kuktát is gyárt az AMT cégcsoport. A termékek minöségét igazolja, hogy 49 különbözö ország – köztük Németország – szakácsválogatottja is AMT termékeket választott. Üzletünkben megtekintheti, illetve fözöiskolánkban bármikor kipróbálhatja ezeket a termékeket, hogy személyesen is megtapasztalhassa az AMT termékeknek kivételes minöségét. Munkatársaink segítenek az Ön számára leginkább megfelelö termékek kiválasztásában.


Kyocera kerámia kések, hámozók újra kaphatóak

2013-10-24 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünkben ismét kaphatóak a Kyocera gyár kerámia termékei, kések, hámozók és szeletelök széles választékban. E termékek közös jellemzöje a nagyfokú élesség, mely hosszabb ideig megmarad, mint bármelyik fém kés esetében, másrészt e termékek kémiailag, biológiailag semleges tulajdonságúak, így használhatóak olyan zöldségek esetében is, melyek a fém késekkel reakcióba lépnek (pl. padlizsán). A termékek között számos újdonság található, így akciós szettek, színes nyelü kések és hámozók.


Akciós ZWILLING termékek érkeztek

2013-10-02 Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a héten akciós ZWILLING termékek érkeztek az üzletünkbe. Amennyiben az akciós oldalunkon lévö termékek közül valamelyik felkeltette volna az érdeklödésüket, érdemes telefonon tájékozódni, hátha a kinézett termék azonnal elérhetö.


Felkerült oldalunkra a Fözöklub októberi programja

2013-10-01 Örömmel értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy felkerült oldalunkra a Fözöklub októberi programja. Két újdonságot is tartogatunk a következö hónapra: Végre megtaláltuk Zsuzsit, aki profi cukrász, de tökéletesen ért a háziasszonyok nyelvén is. Zsuzsi, mindenféle extra, nehezen beszerezhetö profi kellék és gép nélkül, otthon is elkészíthetö sütik készítésére tanít meg bennünket úgy, hogy megmutatja azokat az alapvetö fogásokat és "titkokat", amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy családunk vagy barátaink házi cukrászává váljunk. Havi rendszerességgel tartjuk cukrász tanfolyamainkat a jövöben, minden estet egy-egy téma köré építve. Októberben a Fözöklubban a BIG GREEN EGG csapatával közösen egy sorozatot indítunk útjára. Exkluzív környezetben - infra melegítökkel felszerelt teraszon, és barátságos belsö térben - várjuk Önöket egy étvágygerjesztö Big Green Egg Party-ra. Természetesen a föszereplö a nagy zöld tojás lesz, amelynek segítségével egy komplett vacsorát készítünk el közösen. Ezek mellett ismét fözünk Pödör olajokkal és ecetekkel, ill. folytatjuk a szeptemberben kezdett és nagy sikert aratott hétföi - kedvezö árú - FUN DINING estéinket is.


NYITVATARTÁS VÁLTOZÁSA SZEPTEMBER 16-TÓL

2013-09-15 Ezúton szeretnénk ismét tájékoztatni ügyfeleinket, hogy szeptember 16-tól kismértékben ismét változik BAH Centerben található üzletünk nyitvatartása: Vasárnap-Hétfö: Szünnap, Kedd-Péntek: 12:00-18:00, Szombat: 10:00-14:00. Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy hetente többször esténként tanfolyamokat tartunk a fözöklubban, ezen alkalmakor, ill. telefonon elöre egyeztetett idöpontokban a fenti nyitvatartási idön túl is lehetséges meglátogatni az üzletet (telefon: +36 70 610 5420).


NYITVATARTÁS VÁLTOZÁSA SZEPTEMBER 2-TÓL

2013-09-01 Ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves ügyfeleinket, hogy 2013. szeptember 2-ától az alábbiak szerint változik BAH Center-beli üzletünk nyitvatartása: Hétfö-Péntek 12:00-19:00, Szombat: 10:00-14:00. A Fözöklub eseményeit természetesen e változás nem érinti. Az okozott esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.


Felkerült oldalunkra a Fözöklub szeptemberi programja

2013-08-20 Bár júliusban és augusztusban is tartottunk pár rendezvényt és tanfolyamot, az igazi nagyüzem a nyári szünetet követöen indul be a Fözöklubban is. Örömmel jelentjük be, hogy felkerült oldalunkra a Fözöklub szeptemberi programja, minden eddiginél változatosabb programokkal. Ismét fözünk Pödör olajokkal és ecetekkel, ráadásul két alkalommal is. Lesz felnöttek és gyerekek számára is tanfolyam. Emellett új tanfolyammal is bövítjük kínálatunkat: hétfön esténként FUN DINING fözést tartunk, elsösorban egyszerübb, de finom vacsorákat fözünk. Ráadásul mindezt a normál tanfolyamoknál 30%-kal kedvezöbb, csupán 7.000 Ft-os részvételi díjért!


AUGUSZTUS 19-ÉN,HÉTFÖN ÜZLETÜNK ZÁRVA LESZ!

2013-08-16 Ezúton értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy üzletünk augusztus 19-én, hétfön az augusztus 20-ai ünnepre való tekintettel zárva lesz. Kérjük, amennyiben fel kívántak volna keresni minket, halasszák el a látogatásukat. Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézést kérünk.


Ismét nagy sikerü Pödör Est (képekkel)!

2013-08-08 Július 31-én ismét nagy sikerrel és rekord számú résztvevövel tartottuk meg a szokásos Pödör estünket, ahol olajokkal, ecetekkel föztünk, sütöttünk... Ezúttal már "bevetettük" a több tanfolyamon sikeresen szereplö Green Egg grillezönket is! Aki szeretne részt venni legközelebb ilyen tanfolyamon, vagy a Green Egg grillezöt próbálná ki, kövesse oldalunkat, vagy figyelje a Fözöklub programját, hamarosan fenn lesznek a nyár végi-ösz eleji tanfolyamok is. Képek a Pödör eströl itt láthatóak.


SZOMBATON ÜZLETÜNK TECHNIKAI OKOKBÓL ZÁRVA LESZ!

2013-07-26 Ezúton értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy e hét szombaton (07.27.) üzletünk technikai okokból zárva lesz. Kérjük, amennyiben fel kívántak volna keresni minket, halasszák el. Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézést kérünk.


CSÜTÖRTÖKÖN RENDHAGYÓ NYITVATARTÁS!

2013-06-19 Ezúton szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy most csütörtökön (2013.06.20-án) technikai okok miatt csak 14.00 órától lesz üzletünk nyitva. Szíves megértésüket ezúton is köszönjük.


Fözöklub júniusi program

2013-05-26 Felkerült oldalunkra a Fözöklub júniusi programja. Ismét változatos programot igyekeztünk összeállítani, reméljük, mindenki megtalálja a neki tetszö tanfolyamot. Külön felhívnánk a figyelmet, hogy immár - jó idö esetén - lehetöség van a fözöklub teraszán, hangulatos környezetben is elfogyasztani a közösen készített ételeket. Egyúttal szeretnénk egy tanfolyamot kiemelni: június 28-án igazi nyári kubai partyt tartunk, autentikus koktélokkal, ételekkel, hangulatos zenével, táncolási lehetöséggel. Szerintünk nem érdemes kihagyni, ha valaki szereti a latin zenéket, italokat, ételeket!


Nyári nyitvatartás szombatonként

2013-05-22 Ezúton szeretnénk felhívni kedves vásárlóink figyelmét, hogy a nyári idöszakban - elöreláthatólag szeptemberig - üzletünk szombatonként csupán 14:00 óráig tart nyitva. Kérjük fentiek szíves figyelembe vételét, amennyiben szombaton kívánnak meglátogatni minket.


Nyitvatartás változása szombaton (05.18.)

2013-05-14 Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy üzletünk - a pünkösdi ünnepek miatt - e hét szombaton (2013. május 18-án) a megszokottól eltéröen nem 18:00-ig, hanem csak 14:00-ig tart nyitva! Kérjük, vegyék figyelembe ezen információt, amennyiben szomabton kívánnak meglátogatni minket!


Képek a Fözöklubról a Facebook oldalunkon

2013-03-27 Elkészült pár kép a Fözöklubról, melyeket felöltöttünk a Facebook oldalunkra. Így mindenki, akit érdekel és még nem volt nálunk, láthatja, milyen a Fözöklubunk, mire számíthat, ha meglátogat minket. Reméljük, a képek kedvet csinálnak az esetleg tétóvázóknak is, emellett természetesen továbbra is kiváló ételekkel és jó hangulattal várjuk minden kedves Ügyfelünket.


Pödör est a Fözöklubban

2013-03-25 Szeretnénk felhívni figyelmüket egy új tanfolyamunkra, melyen Pödör olajokkal és ecetekkel készítünk egészséges és finom ételeket. Április 17-én 18.00-töl Pödör est a Kitchen Factory Fözöklubban, a tanfolyam részvételi díja csupán 3.000 Ft! Ezen az estén mindent közösen készítünk el, együtt keverünk-kavarunk és sütünk-fözünk! Csodálatos, hidegen sajtolt olajokkal és különleges balzsamecetekkel tesszük még izgalmasabbá ételeinket. Vigyázat, minden szuper egészséges! Pödör menünk az alábbi fogásokból áll majd:

 • Cékla-carpaccio feta sajttal, pirított dióval, dióolajjal és málna balsamico-val
 • Lenmagolajos rusztikus burgonyapüré, koriander zölddel és lime-mal bolondított halropogóssal, izgalmas saláta-bárral
 • Csokoládé mousse mogyoróolajjal
 • További információk és jelentkezés a Fözöklub oldalán.


  de Buyer Swing mandolin akció!

  2013-03-21 A francia deBuyer cég Swing mandolinjai ezentúl plusz 2 db julienne vágóval változatlan áron, 31.990 Ft-ért vásárolhatók meg!A régebbi verziót, 1 db dupla julienne vágóval pedig 22%-kal olcsóban, 24.990 Ft-ért lehet megvásárolni!


  Fözöklub áprilisi program

  2013-03-14 Felkerült oldalunkra a Fözöklub áprilisi programja. Ismét változatos programot igyekeztünk összeállítani, reméljük, mindenki megtalálja a neki tetszö tanfolyamot. Mivel a Konyhakiállításon sok utalványt eladtunk, várhatóan a szokásosnál is hamarabb elfogynak a helyek a népszerü tanfolyamokra. Ezért azt javasoljuk, hogy minél hamarabb foglalják le a helyüket a kinézett tanfolyamon.


  Konyhakiállítás 2013

  2013-02-27 Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy idén is részt veszünk a Konyhakiállításon, mely ezen a hétvégén kerül megrendezésre (péntek-vasárnap). A kiállításról további információk a kiállítás honlapján, ill. ezen a Facebook hivatkozáson találhatóak. Mi mindennap fözöbemutatóval, kóstolókkal, ill. nagyszabású - termékre és tanfolyamokra vonatkozó - akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat, ügyfeleinket. Mindenképpen érdemes lesz meglátogatni minket a többi kiállító színvonalas standja mellett. Várunk mindenkit szeretettel!


  A ZWILLING J.A. HENCKELS 2013-as újdonságai

  2013-02-14 Örömmel értesítünk minden kedves vásárlónkat, érdeklödöt, hogy honlapunkra felkerültek a ZWILLING J.A. HENCKELS ezévi újdonságait ismeretö prospektusok. Többek között új Sommelier szett, új késsorozatok, új gyerekevöeszköz-készlet, új edénycsalád, új színü Staub öntöttvas edény és új manikürkészletek kerültek a kínálatba. Az érdeklödök itt találnak további információkat.


  Aktuális extra akció!

  2013-02-13 2013. február 13. és március 3. között a francia deBuyer cég acél serpenyöi, wokjai kaphatóak 15%-os kedvezménnyel! Amennyiben szeretne egy egészséges, tartós serpenyöre szert tenni, itt a remek alkalom! A termékek elönyös tulajdonságai:

 • 100%-ban természetesen anyagokból készültek!
 • Mindenféle mesterséges bevonattól mentesek!
 • Ennek ellenére használat közben egyre inkább tapadásmentessé válik a felületük!
 • Tökéletesen egészséges a használtuk, ráadásul segít a szervezetnek szükséges vas bevitelében is!
 • Különösen alkalmasak magas hömérsékleten való használatra!

 • ZWILLING áresés!

  2013-02-05 Örömmel értesítünk minden kedves vásárlónkat, hogy 2013. február 1-töl minden(!) ZWILLING termék ára átlagosan 12%-kal csökkent, de vannak olyan termékek, ahol az áresés mértéke eléri, akár 15%-ot is! Reméljük ezzel is tudunk segíteni, hogy könnyebben hozzájussanak a vágyott ZWILLING termékekhez.


  A ZWILLING akciós termékei 2013-ban: akár több mint 50%-os kedvezmények!

  2013-01-27 Akciós oldalunkra felkerültek a ZWILLING J.A. HENCKELS 2013-ban érvényes akciós termékei, melyek 22-53% közötti engedménnyel kaphatóak. Amennyiben érdeklödik valamely termék iránt, vagy meg szeretné rendelni, kérjük, hogy telefonon vagy e-mailen a kapcsolat oldalunkon található elérhetöségeinken érdeklödjenek az aktuális készletröl, ill. a rendelés menetéröl.


  Extra akció Lékué termékekre!

  2013-01-27 Aktuális extra akciónk a barcelonai Lékué cég szilikonos termékeire vonatkozik. Üzletünkben 2013. január 28. - február 10. között minden - készleten lévö - Lékué termékre 20%-os kedvezményt adunk! További információk akciós oldalunkon.


  Újra kaphatóak a Pödör olajok és ecetek

  2013-01-22 Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a csúcs minüségü Pödör olajok és ecetek újra teljes választékban kaphatóak üzletünkben. Ráadásul ne feledjék, hogy a terméket bármikor megkóstolhatják, ill. rendszeresen tartunk ingyenes bemutatókat fözöklubunkban, ahol nem csak megkóstolhatják a termékeket, hanem számos fogást elkészítünk, melyek a Pödöt olajok és ecetek használatával még ízletesebbek lesznek.


  Elkészült a fözöklub következö havi programja!

  2013-01-14 Örömmel értesítünk minden kedves ügyfelünket, érdeklödöt, hogy - miután múlt héten 2 sikeres próba tanfolyamot tartottunk - honlapunkra felkerültek a fözöklub következö havi programjai. Reméljük, mindenki talál ízlésének, elképzelésének megfelelöt, jelentkezni a szokásos módon - új ügyfeleknek regisztráció után - lehet. Itt az alkalom, hogy ajándékba kapott, már megvett utalványaikat felhasználják, vagy éljenek valamelyik futó akcióval.


  Tanfolyamok napján 20% kedvezmény minden termékünkre!

  2013-01-14 Legújabb akciónk keretén belül jelentös, 20 %-os kedvezménnyel vásárolhatnak a tanfolyam napján minden termékünkböl. Minden, tanfolyamon résztvevö kedves ügyfelünk élhet ezen kedvezménnyel, de kizárólag csak a tanfolyam napján! Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, csak a készleten lévö termékekre - megrendelésre nem - vonatkozik, és kizárólag a tanfolyam díjának megfizetését követöen vehetö igényben. Természetesen - késöbbi idöpontban - a tanfolyam teljes díja - a vonatkozó feltételek szerint - le is vásárolható (további részletek az általános feltételek között)!


  Rendszeres extra akciók!

  2013-01-12 Ezentúl érdemes lesz figyelni az oldalunkat, mivel idén 2 hetente exta akciókkal jelentkezünk. Minden második héten más és más gyártó vagy termékcsoport lesz kiemelkedö kedvezménnyel kapható. Idén kezdésnek a Marcato tésztagépek és kiegészítök kaphatóak 25%-os (!) engedménnyel 2013. január 13-27. között. További információk akciós oldalunkon.


  Megtartottuk elsö második fözöesténket!

  2013-01-09 Örömmel értesítjük minden kedves érdeklödöt, hogy csütörtökön már a második tanfolyamot tartottuk az új helyszínen, ezúttal a népszerü steak estünk volt "terítéken". Ismét minden nagyon jól ment, nagy sikere volt a tanfolyamnak a résztvevök között. Igyekszünk holnapig a következö tanfolyamokat feltölteni. Emellett továbbra is várjuk cégek, baráti társaságok jelentkezését zártkörü partykra is akár 20 föig is, mivel az új helyszín kialakításakor kiemelt célunk volt, hogy több résztvevö részére is tudjuk helyet biztosítani.


  de Buyer eszközök nagy választékban, 20%-kal olcsóbban!

  2012-12-21 Szeretnénk felhívni tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a francia de Buyer cég acél, tapadásmentes serpenyöiböl, edényeiböl, madolinjaiból (zöldségszeletelöiböl), cukrászati eszközeiböl széles választékkal rendelkezünk az üzletünkben, mely termékek mindegyikére vonatkozik a jelenleg futó 20%-os akció! Érdemes kihasználni az engedményt, mivel professzionális - akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes - eszközökhöz juthatnak kedvezményes áron!


  Megérkeztek a Staub öntöttvas termékek is!

  2012-12-21 Végül ma reggel a Staub gyár öntöttvas termékei is megérkeztek az üzletünkbe. Ezúttal is kérnénk minden rendeléssel rendelkezö vásárlónkat, amennyiben nem kapott értesítést tölünk, legyen kedves felvenni velünk a kapcsolatot. Egyúttal kérnénk, hogy akinek nincs rendelése, de szeretne esetleg vásárolni ilyen terméket, az is mindenképpen telefonon érdeklödjön az elérhetö termékekröl. A már lefoglalt edényeken felül korlátozott darabszámban van csak szabad termék, így fontos, hogy mielött elindulnának hozzánk, biztosak lehessenek benne, hogy van olyan termék, amit szeretnének. Esetleg a megrendelt, de át nem vett termékek közül is szabadulhat fel pár darab.


  Vista Alegre és Eternum termékek érkeztek

  2012-12-20 A mai nap a Vista Alegre gyár porcelán termékei és az Eternum cég evöeszközei is megérkeztek az üzletbe. Továbbra is kérünk mindenkit, akinek rendelése van, hogy keressen minket a kapcsolat menüben található elérhetöségeinken, amennyiben nem kapott értesítést tölünk. Természetesen várjuk azon kedves vásárlóinkait is, akiknek nem volt rendelésük, de szeretnének bármelyik termékböl vásárolni.


  Meghosszabbított nyitvatartás karácsonyig!

  2012-12-19 Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a megnövekedett forgalom és a rendelések átvétele miatt december 21-23 között meghosszabbított nyitvatartással, 10:00-20:00 között várjuk Önöket. December 24-én 10:00-13:00, ill. december 30-án 10:00-18:00 között is még nyitva tart üzletünk. December 25-26-én, 31-én és január 1-én üzletünk zárva tart. Ezt követöen a normál nyitvatartás szerint, azaz Hétfö-Péntek 10:00-19:00, Szombat 10:00-18:00 között tartunk nyitva.


  Lékué és Marcato termékek érkeztek üzletünkbe

  2012-12-18 Örömmel tudatjuk kedves vásárlóinkkal, hogy megérkeztek üzletünkbe a Lékué cég szilikon termékei és a Marcato gyár tésztagépei, ill. kiegészítöi. Igyekszünk mindenkit értesíteni, akinek rendelése van, de kérjük, hogy vegyék fel az üzlettel a kapcsolatot, amennyiben még nem kaptak értesítést. Mindkét gyár termékei tökéletes karácsonyi ajándékok, érdemes értük benézni hozzánk!


  Marcato tésztagépek és kiegészítök engedménnyel!

  2012-12-14 Szintén a jövö hét elején érkeznek a Marcato tésztagépek és kiegészítök üzletünkben. Természetesen ezen termékekre is vonatkozik a 20%-os nyitó kedvezmény. További részletek akciós oldalunkon.


  Érkezö Lékué termékek engedménnyel!

  2012-12-11 A jövö hét elején érkezik új szállítmány a Lékué cég szilikonos termékeiböl is. Természetesen ezen termékekre is vonatkozik a 20%-os nyitó kedvezmény. További részletek akciós oldalunkon.


  Staub termékek akár 20%-os kedvezménnyel!

  2012-12-06 Staub öntöttvas edények, ill. akciós edénykészletek érkeznek a jövö héten üzletünkben, melyek 10-20%-os kedvezménnyel lesznek kaphatóak. Mivel karácsonyig már további szállítmány nem érkezik a gyártól és most sem érkezik nagyon sok termék, kérünk mindenkit, aki ilyen edényt szeretne, telefonon vagy e-mailen a kapcsolat oldalunkon található elérhetöségeinken érdeklödjön. További részletek akciós oldalunkon.


  Facebook kampány 50%-os kedvezményért!

  2012-12-01 Amennyiben Facebook oldalunkon a "Tetszik" gombra kattint, letölthet egy kupont, mellyel féláron vásárolhat egyes evöeszközökböl és porcelán termékekböl! További részletek a akciós oldalunkon!


  Karácsonyi akciók! Fözötanfolyam ajándékba!

  2012-11-26 Hogy a karácsonyra vásárolt eszközökkel még finomabb fogásokat készíthessenek! 2012. december 31-ig minden (bruttó) 100.000 Ft feletti vásárlás után 1 db 10.000 Ft értékü, a fözöklubban beváltható utalványt adunk ajándékban! Az utalvány a fözöklub megnyitását követöen, 2013. január és június vége között váltható be. Egyúttal továbbra is tart nyitási/karácsonyi akciónk: minden nem akciós terméket 20%-kal olcsóbban vehetnek meg 2012. december 31-ig!


  Megközelítési és parkolási információk az új helyszínen

  2012-11-26 Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy frissítettük a kapcsolat oldalon az új helyszínnel kapcsolatos megközelítési és parkolási információkat. Kérjük, mindenképpen tájékozódjanak az oldalon vagy telefonon mielött felkeresnek minket.


  Üzletnyitási idöpont FRISSITVE!

  2012-11-25 Örömmel értesítünk minden kedves érdeklödött, hogy az üzlet berendezése ma estére befejezödött (hamarosan töltünk fel képeket is az új üzletröl). Holnap az árufeltöltéssel kezdünk kora reggel, viszont szeretnénk kérni, hogy amennyiben vásárolni szeretnének, inkább délután keressenek fel minket.


  Üzletnyitási idöpont FRISSITVE!

  2012-11-23 Ezúton értesítünk minden érdeklödött, hogy az üzlet nyitásának végleges dátuma 2012. november 26. (hétfö). Kérjük, hogy ezt követöen keressenek minket a BAH Centerben. A csúszásért továbbra is szíves elnézésüket kérjük, igyekszünk az akcióval kárpótolni Önöket.


  Üzletnyitási idöpont

  2012-11-17 Az üzlet nyitásával kapcsolatban az alábbi információnk van: sajnos a kivitelezés - szokás szerint - késett, így a nyitás várhatóan 1 hetet csúszik, igyekszünk november 24-25-re megnyitni. A fözöiskola nyitása viszont január elejére csúszik, mivel annak kialakítása még több idöt vesz igénybe. A késedelemért elnézést kérünk, reméljük, hogy a 20%-os akció megfelelö kárpótlást jelent majd.


  Üzletnyitás és karácsonyi akció!

  2012-11-01 Örömmel értesítünk minden kedves vásárlónkat, ügyfelünket, hogy terveink szerint november 15-ig befejezük a költözést és megnyitjuk üzletünket a MOM-Parktól pár percre a BAH Centerben (1124 Budapest, Fürj u. 2.). A üzlet és a megszokott kínálat mellett a fözöiskola is tovább üzemel, egyúttal exkluzívabb kialakítással és 30 fö befogadására alkalmas étkezörésszel várjuk Önöket. Végül még egy jó hír: minden - nem akciós termékünk - karácsonyig 20%-os kedvezménnyel lesz kapható!


  A MOM-Park Bevásárlóközpontban található üzletünk bezárásra került

  2012-09-14 Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy 2012. szeptember 12-én a MOM-Park Bevásárlóközpontban található üzletünk bezárásra került. Sajnos a jelenlegi gazdássági helyzet nem tette lehetövé az üzlet további fenntartását. Természetesen tevékenységünket mindképpen folytatjuk, várhatóan 3-4 héten belül a most bezárt üzlethez közel nyitunk hasonló méretü boltot, ahol továbbra is a megszokott termékekkel, nég nagyobb kínálattal és a fözöiskolával várjuk Önöket. A mostani tanfolyamokra foglalással rendelkezöket természetesen mi is megkeressük. Kérjük, a honlapon vagy az itt megadott mobil számom, esetleg e-mailen érdeklödjenek a további fejleményekröl. Addig is köszönjük eddigi vásárlásaikat, látogatásaikat, reméljük, minél hamarabb újra találkozhatunk.


  Szenzációs tanfolyam: igazi francia pékség!

  2012-05-07 Szenzációs tanfolyam a Kitchen Factory-ban. Budapest legjobb francia péksége, az Á table! mutatkozik be nálunk. Anthony (az üzlet tulajdonosa és a kínálat megálmodója) nap mint nap gyakorolja szakmáját saját vállalkozásában a minöségi pékárut kedvelö közönség nagy-nagy örömére. Most Ö látogat el hozzánk és természetesen saját receptjeit és mesterfogásait osztja meg velünk! Többféle quiche-t és kalácsot készítünk majd ezen az estén. Ha szereti a francia pékárut és a süteményeket ki ne hagyja ezt a remek alkalmat! Már csak néhány szabad hely van! Jelentkezés a fözöklub honlapján.


  Aréna Plázaban lévö üzletünk bezárt

  2012-05-02 Ezúton sajnálattal értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy az Aréna Plázában lévö üzletünk 2012. május 2-ával bezárt. Megrendeléssel, ill. reklamációval kapcsolatosan kérjük keressék MOM Parkban lévö üzletünket.


  Staub termékek akár 20%-os kedvezménnyel!

  2012-04-25 Kiállítási, bemutató Staub öntöttvas termékek, ill. akciós edénykészletek kaphatóak 10-20%-os kedvezménnyel üzletünkben. További részletek akciós oldalunkon.


  Húsvéti 30%-os tanfolyam akció!

  2012-04-06 Húsvéti meglepetésként áprilisban és májusban induló tanfolyamaink árából 30 % kedvezményt biztosítunk azoknak, akik már korábban is részt vettek programjainkon. Ugyanezt a kedvezményt biztosítjuk akkor is, ha legalább 6 fös társaságok jelentkeznek zártkörü rendezvényre. Ebben az esetben séfjeink az Önök igényeinek megfelelö programot, menüsort állítanak össze. Kérjük, az engedményre való jogosultságukat fizetés elött jelezzék! Már fogynak a helyek, ezért javasoljuk, hogy minél elöbb regisztráljanak a kedvenc tanfolyamokra itt: http://www.fozoklub.com.
  Kellemes Ünnepeket és jó böngészést kínálunk!


  Evöeszköz készletek féláron!

  2011-12-16 Karácsonyra lepje meg magát vagy családját egy klasszikus, rozsdamentes német evöeszköz készlettel! ZWILLING és BSF készletek 45-54%-os engedménnyel kaphatóak, amíg a készlet tart. További részletek akciós oldalunkon.


  Karácsonyi ajánlatok

  2011-11-26 Karácsonyra készülve különleges ajánlatokkal várjuk kedves vásárlóinkat. Segítségükkel igazán stílusos ünnepi asztalt teríthetünk, ill. különleges ételekkel örvendeztethetjük meg családunkat, rokonainkat. Egyúttal ajándéknak is kiválóak, akár kevesebbet, akár többet szánnunk ajándékozásra. További információk a karácsonyi oldalunkon találhatóak.


  Karácsonyi akciók!

  2011-11-10 Már a karácsonyra készülve érkeznek az akciós termékek a ZWILLING gyártól. A mai naptól kaphatóak ZWILLING késblokkok, késkészletek, evöeszközkészletek, edénykészletek, késélezö és manikür szettek, BSF evöeszközkészletek, ill. apró konyhai kiegészítök a Steel & Style sorozatból jelentös engedménnyel. További részletek akciós oldalunkon.


  Újabb ZWILLING akciók!

  2011-10-03 Újabb ZWILLING késblokkok és késkészletek, ill. J.A. HENCKELS Steel & Style konyhai kiegészítök érkeztek, melyek 27-41% árengedménnyel kaphatóak. További részletek akciós oldalunkon.


  Tanfolyamötleteket várunk!

  2011-09-16 Várjuk tanfolyam ötleteiket is Facebook oldalunkon! Szeretnénk megtudni, ki milyen fözötanfolyamra jönne el szívesen hozzánk. Ezért a fórumok között várjuk ötleteiket. Bátran javasoljanak akár ételeket, akár konyhákat a világ bármely részéröl, de akár a már meghirdetett tanfolyamokra is szavazhatnak. Az ötleteket küldök között kéthetente kisorsolunk egy ingyen tanfolyami részvételt!


  Kisorsoltuk elsö nyertesünket

  2011-09-16 Ezúton örömmel tesszük közzé, hogy megtartottuk elsö sorolásunkat Facebook oldalunk kedvelöi között a GreenPan Kyoto 24 cm-es serpenyöért. A szerencse ezúttal Ivady Adriennnek kedvezett. Azok, aki pedig most nem voltak ilyen szerencsések, ne csüggedjenek, továbbra is tartunk 2 hetente sorsolásokat mindenkori kedvelöink között. Amennyiben Ön is kedvelöink közé tartozik, nem csak esélye lesz a 12.990 Ft értékü serpenyö megnyerésére, hanem azonnal értesülhet aktuális akcióinkról, híreinkröl.


  Közkívánatra újra Napideal akció!

  2011-09-08 Sok ügyfelünk jelezte az elmúlt idöszakban, hogy örülnének, ha ismét lehetöség lenne akciós áron a fözötanfolyamainkon részt venni. Ezért örömmel jelentjük be, hogy ismét Napideal kupon akciót tartunk, ráadásul kibövített választékkal: bérletvásárlási lehetöséggel! További információk és jelentkezés a Napideal oldalán.


  Csak fanatikusoknak: gasztro maraton bérlet!

  2011-09-07 Szeretne komplex fözötudásra szert tenni csupán 1 hónap alatt? Akkor Önnek ajánljuk Gasztro Maraton Béreltünket. 50.000 Ft-ért 1 hónapig* annyi tanfolyamra jön el, amennyire csak szeretne. Itt a lehetöség, hogy olyan tudással rendelkezzék, mellyel könnyedén elkápráztat bárkit, de akár tökéletes ajándék is lehet szerettei, barátai részére! További információk és jelentkezés fözöklubunk oldalán. (* Az elsö tanfolyam dátumától számítva, melyen a bérlettel részt vesz.)


  Olaj-, ecet-, sonka-, bor- és pékáru kóstoló

  2011-09-03 Jövö szombaton (2011.09.10) 15:00-20:00 óra között ingyenes kóstolóra szeretettel várunk minden kedves érdeklödöt az Aréna Pláza-beli új üzletünkben (1087 Budapest, Kerepesi út 9., E068 üzlet az emeleten - Libri könyvesbolt mellett). Lehetöség lesz a csúcsminöségü Pödör olajokat és eceteket, A sonkás üzlet olasz és spanyol sonkakülönlegességeit, a Provence Borház borspecialitásait, valamint a belvárosban most nyíló A Table francia pékség pékáruit is megkóstolni! További információ: Pödör csúcsminöségü olajok és ecetek, A Sonkás, Provance borház.


  Befejezödött üzletünk költözése

  2011-09-01 Ezúton értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy a mai nappal befejezödött az Aréna Plázában található üzletünk költözése. Mától várjuk Önöket az új üzletünkben. Egyúttal örömünkre szolgál tájékoztatni Önöket, hogy ezentúl - a MOM Parkban található üzletünkben igen népszerü - Pödör csúcsminöségü olajokat és eceteket is megvásárolhatják ezen üzletünkben is. Segítség az új üzlet megtalálásához itt.


  Kövessen minket a facebook-on és nyerjen!

  2011-08-27 Két hetente kisorsolunk egy 12.990 Ft értékü, kerámia bevonatos, egészséges, tapadásmentes 24 cm-es Greenpan Kyoto serpenyöt azok között, akiknek tetszik facebook oldalunk! Minél hamarabb kattint a Tetszik gombra, annál nagyobb eséllyel és annál többször nyerhet. Söt, ha a családból többen is jelentkeznek, még nagyobb eséllyel nyerhetnek!


  Késvásárláshoz ajándék tanfolyam!

  2011-08-27 Most minden 20.000 Ft feletti kés, késblokk vagy mandolin vásárlásakor egy 5.000 Ft-os késhasználati tanfolyamot adunk ajándékba. Jelentkezni személyesen, telefonon vagy honlapunkon keresztül lehet: http://www.fozoklub.com. Kérjük, a tanfolyamra hozza magával a vásárlást igazoló blokkot! Ezzel tudja igazolni a részvételre való jogosultságát.


  Újra teljes választék akciós késblokkokból!

  2011-08-27 Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy ismét teljes választékban kaphatóak akciós késblokkjaink. Minden blokkra a kedvezmény mértéke - a normál fogyasztói árhoz képest - 40%! További részletek akciós oldalunkon. Az akciós termékek mellett érkeztek vágódeszkák, fenöacélok, fenökövek is a gyártól.


  Aréna Plázában található üzletünk költözése

  2011-08-19 Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy az Aréna Plázában (1087 Budapest, Kerepesi út 9.) lévö üzletünk a bevásárlóközponton belül elköltözik. A költözés miatt várhatóan 2011. augusztus 30-án és 31-én az üzlet zárva lesz. Az új üzletben 2011. szeptember 1-töl várjuk Önöket. Az eddigi E056-os üzlethelyiség helyett az E068 számú helyen, a szintén újonnan nyíló Libri könyváruház, Cafe Frei és a City Bank mellett, ill. az eddig is üzemelö Home & Cook üzlettel szembe lesz üzletünk megtalálható. Ezen a térképen feltüntettük a régi, ill. az új üzlethelyiség elhelyezkedését is.


  Pödör olajok és ecetek ára csökkent

  2011-08-15 Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a csúcs minüségü Pödör olajok és ecetek árai jelentösen, akár 20-30%-kal csökkentek köszönhetöen annak, hogy sikerült kedvezöbb beszerzési árakat elérnünk. Természetesen a kiszerelések és a minöség változatlan. Ráadásul ne feledjék, hogy a terméket MOM Park-ban lévö üzletünkben bármikor megkóstolhatják, ill. rendszeresen tartunk ingyenes bemutatókat fözöklubunkban, ahol nem csak megkóstolhatják a termékeket, hanem számos fogást elkészítünk, melyek a Pödöt olajok és ecetek használatával még ízletesebbek lesznek.


  Étkezési utalványok elfogadása

  2011-07-26 Örömmel értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy 2011. augusztus 1-töl kezdve üzleteinkben a Ticket Restaurant, Sodexo és a Chéque Déjeuner étkezési utalványait, ill. kártyáit elfogadjuk a fözöklubunkban, ill. élelmiszerek vásárlásakor. Emellett az egyes kibocsátók által kiállított egyéb (ajándék, otthoni) utalványokkal lehetöség van az adott kategóriának megfelelö egyéb termékeinkért is fizetni. A részletes feltételeket az egyes kibocsátók - a honlapjaikon, ill. az utalványokon elérhetö - szabályzatai tartalmazzák.


  Új étkészletcsalád a Vista Alegre-töl

  2011-07-26 Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy egyik étkészleteket gyártó partnerünk, a közel 200 éves portugál Vista Alegre legújabb családja, a Silk Road - melyet az idei Ambiente kiállításon mutattak be - megérkezett üzleteinkbe. A sorozatot napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott formatervezöje, Carsten Gollnick tervezte. A tervezés során a Vista Alegre számára a prémium terítéket kívánta megalkotni, melynek során a Nyugat és Ázsia esztétikai értékeit próbálta integrálni. Maga a család elnevezése, "Silk Road" is utal Portugália régen fennálló kereskedelmi és kulturális kapcsolatára Ázsiával. A sorozat egyensúlyt teremt az ázsiai puritán formák és a nyugati nagyvárosi elegancia között. As egyes termékek rugalmasan kombinálhatóak és széles variációs lehetöséget biztosítanak minden alkalomra és mindenki számára, hogy a saját ízlését, egyéniségét fejezze ki a megterített asztallal. Amennyiben további információra kíváncsi, a Tableware International magazin 2011. január-februári számában interjút olvashat a tervezövel és a gyár felelös termék menedzserével angol nyelven. Egy hat személyes készlet ára (6 db lapos tányér, 6 db leveses tányér, 6 db desszertes tányér) 67.620 Ft.


  Steak kés és villa 20%-os kedvezménnyel!

  2011-07-25 Itt a steak szezon és egy jó steakhez elengedhetetlen a megfelelö evöeszköz is! Ezért most az Eternum gyár exkluzív kialakítású, fa nyelü Old farmer steak kése és villája 20%-os kedvezménnyel kapható, amíg a készlet tart. A fa nyél speciális kezelésének köszönhetöen az evöeszközök mosogatógépben is moshatóak, és sokkal tartósabbak mint a hagyományos fa nyéllel rendelkezö termékek. Egy szett ára (1 db kés és 1 db villa) most 5.980 Ft helyett 4.784 Ft!


  Augusztusban nem tartunk ebédidöben tanfolyamokat

  2011-07-25 A nyári szabadságolások miatt augusztusban nem tartunk ebédidöben tanfolyamokat. Természetesen délutáni tanfolyamok továbbra is lesznek, azokra várjuk az érdeklödöket! További információk fözöklubunk oldalán találhatóak.


  Tanfolyam akciók: bérlet 20%-os, dupla belépö 15%-os kedvezménnyel

  2011-07-10 Mostantól viszonozzuk tanfolyamra rendszeresen járó kedves ügyfeleink hüségét, így lehetöség van 5 alkalmas bérlet vásárlására 20%-os kedvezménnyel. Ezzel az ötödik alkalmat ajándékba kapja tölünk! A bérlet ára 40.000 Ft, mellyel 50.000 Ft értékü tanfolyami díjat egyenlíthetnek ki. Egyúttal szeretnénk honorálni, ha másokat is rábeszélnek a tanfolyamon való részvételre. Ezért ha legalább ketten vesznek részt közösen valamelyik tanfolyamunkon, 15% kedvezményt biztosítunk az aktuális tanfolyam részvételi díjából!


  Korábbi hírleveleink visszamenöleg is elolvashatóak

  2011-06-20 Ezúton értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy amennyiben bármelyik korábbi hírlevelünket szeretnék elolvasni vagy visszakeresni, mostantól itt megtalálják az összes eddigi számot.


  Vevöelégedettségi kérdöív: 5% engedmény és akár 10.000 Ft-os ajándék!

  2011-06-15 Számunkra kiemelten fontos vásárlóink, ügyfeleink folyamatos elégedettsége, ezért fontosnak tartjuk, hogy azt rendszeresen felmérjük. Kérjük, kérdöívünk kitöltésével, és elküldésével segítse munkánkat! Amennyiben a kérdöívet kitölti, egyszeri alkalommal - akár más akciókkal is összevontan! - 5% kedvezmény igénybevételére jogosult, ill. akár 10.000 Ft-os vásárlási utalványt nyerhet! A kérdöív itt érhetö el.


  GreenPan serpenyök extra kedvezménnyel

  2011-06-15 2011. június 15. és július 15. között, legfeljebb a készlet erejéig GreenPan serpenyök 30%-os árengedménnyel kaphatóak üzleteinkben. További részletek akciós oldalunkon.


  Akciós ZWILLING késblokkok és evöeszközkészletek

  2011-06-15 A készlet erejéig az ZWILLING késblokkok és evöeszköz készletek kaphatóak 40%-os árengedménnyel. További részletek akciós oldalunkon.


  Nászajándék szolgálat

  2011-05-10 Ismét eljött az esküvök szezonja. Ha szeretné ismerösét, rokonát esküvöje alkalmával stílusos, egyedi, exkluzív ajándékkal meglepni, nézzen körül nálunk. Egyúttal vállaljuk ajándék lista vezetését is a leendö házaspár részére, akik így megkönnyíthetik a násznép választását és biztosak lehetnek benne, hogy igazán értékes ajándékokat fognak kapni. További információk, ill. szolgáltatásunk leírása itt található.


  ZWILLING termékek több mint 50%-os engedménnyel!

  2011-05-08 Örömmel értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy ismét érkeztek üzleteinkbe B kategóriás (apróbb esztétikai hibás) és kifutó ZWILLING kések, szervírózó eszközök, ill. akciós manikür készlet. A normál árnál minimum 30%-os, de egyes termékeknél több mint 50%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a gyár termékekböl. A termékek használati értékét az esetleges, apróbb hibák nem befolyásolják! További információk, ill. az egyes termékek akciós oldalunkon találhatóak.


  Május 4-én egész napos Fõzõshow!

  2011-04-26 2011. május 4-én egész napos Fõzõshowt tartunk Kiss Krisztián séffel a Kitchen Factory Fõzõlubban! Kiss Krisztián a Cascade Étterem séfje, a 2010. évi Bocuse d'Or Hungary verseny döntõse volt. A bemutató fõzés 12 órától 17 óráig tart. A bemutatón a 2012. évi kiírás alapanyagai szerepelnek, így magyar bárány és norvég lazac minden mennyiségben különleges mártásokkal és köretekkel. A maratoni fõzést kóstoló zárja. 18 órától tanfolyamot tartunk, ahol 1-1 ételt készítünk el Kiss Krisztián segítségével. A tanfolyam díja a kóstolóval együtt 9 000 Ft. További részletek a fõzõklubunk oldalán találhatóak.


  Elindítottuk YouTube videó csatornánkat

  2011-04-08 Elindítottuk YouTube csatornánkat, ahol a fõzõklubról, ill. termékeinkrõl láthatnak érdekes, informatív videókat. Igyekszünk a csatornát folyamatosan frissíteni, új videókat feltölteni. A csatorna itt érhetõ el.


  MEGHOSSZABBÍTOTTUK A TANFOLYAM AKCIÓNKAT!

  2011-03-31 Örömmel értesítjük tisztelt Ügyfeleinket, hogy a tanfolyamokon még áprilisban is -a honlapot feltüntetett árhoz képest - féláron vehetnek részt! További részletek a fõzõklubunk oldalán találhatóak.


  GREENPAN BEVEZETÖ AKCIÓ

  2011-03-20 Üzleteinkben 2011. április 30-ig vagy a készlet erejéig bevezetõ akcióként az összes GreenPan termék 10%-kal olcsóbban kapható. Azonban ha kettõ vagy több terméket vásárol egyszerre, a kedvezmény mértéke 20%! További részletek akciós oldalunkon.


  MÁRCIUSBAN MINDEN TANFOLYAM FÉLÁRON!

  2011-03-10 Most megéri gyorsan jelentkezni, hiszen bevezetõ akcióként márciusban minden fõzõtanfolyamunkon - a honlapon feltüntetett árhoz képest - féláron vehet részt! További részletek a fõzõklubunk oldalán találhatóak.


  Megérkezettek a GreenPan serpenyõk és kiegészítõk üzleteinkbe

  2011-03-04 Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkkal, hogy a mai naptól árusítjuk üzleteinkben a GreenPan forradalmi tapadásmentes serpenyõit. Két sorozat: Kyoto (olcsóbb, de nem alkalmas indukciós tüzhelyre), ill. Stockholm (drágább, de használható indukciós tüzhelyen, fém nyéllel), 24, ill. 28 cm-es serpenyõk, palacsintasütõ, üveg fedõk, alátétek, edényfogó kesztyü és kötény kaphatóak üzleteinkben. További információak itt találhatnak a GreenPan termékeirõl.


  Felkerült az oldalunkra a fõzõklub programja

  2011-03-01 Örömmel tudatjuk látogatóinkkal, hogy a mai nappal felkerült a fõzõklubunk programja március 16. - április 8. közötti idõszakra. Reméljük, hogy találnak az érdelõdésüknek megfelelõ tanfolyamot. Örömmel vesszük észrevételeiket a tanfolyam@verbeelen.hu címem.


  A WestEnd-ben lévõ üzletünket bezártuk

  2011-02-11 Ezúton értesítjük tisztelt Vásárlóinkat, hogy a mai nappal a WestEnd City Centerben (1062 Budapest, Váci út 1-3.) lévõ üzletünket bezártuk. Továbbra is várjuk Önöket a MOM Parkban és az Aréna Plázában megtalálható üzleteinkben. Egyúttal kérjük, hogy bármilyen kérdéssel, észrevétellel, reklamációval kapcsolatban ezen üzletekhez forduljanak. Végezetül szeretnénk megköszönni minden kedves Vásárlónknak a megtisztelõ bizalmát, aki az elmúlt 1,5 évben a WestEnd-beli üzletben vásárolt.


  Karácsonyi ZWILLING akció

  2010-11-26 Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy az eddigi ZWILLING akciós termékek mellett további engedményes termékekkel bövítettük kínálatunkat. Külön kiemelnénk három típusú ZWILLING evöeszközkészletünket (Minimale, Soho, Greenwich), melyek közel 60%-os engedménnyel kaphatóak. További részletek akciós oldalunkon.


  Küchenprofi, cilio és Zassenhaus termékek érkeztek

  2010-11-18 Ezúton értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy megérkeztek a Küchenprofi, cilio és Zassenhaus gyárak termékei. Ezen termékek tökéletesen alkalmasak apróbb-nagyobb karácsonyi ajándékoknak. A termékeket bármelyik üzletünkben megtekinthetik, ill. megvásárolhatják.


  Megnyílt legújabb üzletünk a MOM Parkban

  2010-10-26 Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a mai nappal megnyitottunk a MOM Parkban lévõ üzletünket. Az üzletben müködõ fõzõklub várhatóan november 8-án nyit meg.


  Montevideó utcai üzletünk bezártuk

  2010-10-05 Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a mai nappal a III. ker., Montevideó u. 16/a. szám alatti üzletünket - a MOM Parkba történõ költözés miatt - bezártuk. A MOM Parkbeli üzlet nyitásáig (várhatóan 2010. október 22.) a West End City Centerben és az Aréna Plázában lévõ üzleteinkben várjuk Önöket.


  Megérkeztek a GreenPan elsõ termékei

  2010-09-16 Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy a mai naptól kaphatóak üzletinkben az elsõ GreenPan termékek. Egyelõre a következõ termékek elérhetõek: Dubai terrin forma (24 x 10.5 x 7cm), sütõ tálca (28 x 38 x 3cm) és tepsi (28 x 38 x 6cm). További információk a GreenPan termékekrõl itt találhatóak.


  Elinditottuk facebook oldalunkat

  2010-08-27 Örömmel éresítjük kedves vásárlóinkat, ill. minden érdeklõdõt, hogy a mai nappal elindítottuk facebook oldalunkat, ahol folyamatosan nyomonkövehet?ek lesznek a legfrissebb esemélyek, akciók, hírek üzleteinkel, termékeinkkel, fõzõklubunkkal kapcsolatban. A facebookos oldalunk itt érhetõ el.


  Nyári ZWILLING vásár! 40-50%-os akciók

  2010-06-15 Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy számos ZWILLING és HENCKELS termék - többek között késkészletek, kiegészítõk, gyerekevõeszközök - akár 40-50%-os árengedménnyel kapható üzleteinkben. További információkat, ill. a termékek pontos körét akcióink között találhatják meg.


  Kiárusítás: egyes termékek féláron!

  2010-05-01 Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy egyes - Global, Rosenthal és Thomas - termékek akár 50%-os kedvezménnyel kaphatóak a WestEnd City Centerben lévõ üzletünkben. További információkat akcióink között találhatnak.


  Akciók a Glamour-napok alatt

  2010-04-08 Ezúton tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy üzleteinkben a Glamour-napok alatt (2010. április 9-11. között) széleskörű kedvezményeket biztosítunk. A fenti időpontokban a készlet erejéig minden - nem akciós - ZWILLING, MIYABI, BSF és KYOCERA termék 10%-os, minden egyéb - nem elektromos - termék 20 %-os, a külön megjelölt termékek pedig 50%-os kedvezménnyel kaphatóak! A kedvezmények igénybevételéhez pedig még Glamour-kuponra sincs szükség! Az akciós plakát itt megtekinthető.


  A WestEnd City Centerben lévő üzletünk továbbra is nyitva

  2010-03-31 Ezúton örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a WestEnd City Centerben található üzletünk továbbra is a megszokott helyen, változatlan kínálattal várja Önöket.


  Hamarosan kaphatóak lesznek üzleteinkben a belgiumi GreenPan gyár termékei

  2010-03-01 Örömmel értesítjük kedves Vásárlóinkat, hogy hamarosan megkezdjük a GreenPan serpenyők és edények forgalmazását. Az termékek forradalmian új, kerámia alapú tapadásmentes bevonattal rendelkeznek. E termékeknek EGÉSZSÉGESEK mind a fogyasztók, mind a környezet számára, mivel használatuk során nem szabadul fel semmilyen gáz, füst. A termékek gyártása is KÖRNYEZETBARÁT, hisz 60%-kal kevesebb széndioxid kerül kibocsátásra a bevonat felvivésekor a hagyományos technológiával összehasonlítva. Végezetül a használatuk EGYSZERŰ: kimagasló teljesítmény, jobb főzés, finomabb ételek, eddig soha nem tapasztalt tapadásmentesség és nagyon könnyű tisztítás jellemzi e termékeket. További információkat a gyártó honlapján találatnak. Kérjük, a termékek várható elérhetőségéről üzleteinkben érdeklődjenek.


  2010. március 28-tól a WestEnd City Centerben lévő üzletünket bezárjuk

  2010-02-28 Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy 2010. március 28-án a WestEnd City Centerben található üzletünket kénytelenek vagyunk bezárni. Természetesen továbbra is várjuk Önöket az Aréna Plázában és a III. ker., Montevideó u. 16/a szám alatt található boltjainkban, ahol minden általunk forgalmazott márka továbbra is kapható, ill. az esetleges reklamációikat is e helyeken intézhetik. Az üzletek nyitvatartásáról, ill. az elérhetőségeikről a kapcsolat menüben tájékozódhatnak.


  Új termékek kínálatunkban: Lékué szilikonos konyha eszközök

  2009-12-01 Újabb gyártó termékei kaphatóak ezentúl az üzleteinkben. A spanyol Lékué gyár kíváló minőségű és új összetételű szilikonos termékeivel bővítettük kínálatunkat. Európa egyik legnagyobb szilikon gyártója folyamatosan fejleszti termékeit, így biztosítva, hogy a konyhában még több örömmel tevékenykedhessünk. Nagyon ötletes és egyszerűen használható termékeket kínálnak igen kedvező áron.


  Új termékek kínálatunkban: Küchenprofi, cilio és Zassenhaus konyhai kiegészítők

  2009-11-28 Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a mai naptól bővítettük kínálatunkat a Küchenprofi, cilio és Zassenhaus márkák termékeivel. Ezzel igen sok apró, de annál praktikusabb konyhai kiegészítő termék színesíti kínálatunkat, kifogástalan minőségben, igen kedvező áron. A márkákról a fenti linkeken keresztül elérhető honlapjukon találhatnak további információkat.


  Új üzletünk nyílt az Aréna Pláza Bevásárlóközpontban

  2009-11-28 Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy újabb üzletünk, ismét egy ZWILLING J.A. HENCKELS Márkabolt nyílt az Aréna Pláza Bevásárlóközpontban. Ez az üzletünk is hétfőtől szombatig 10.00-21.00, vasárnap 10.00-19.00 óra között tart nyitva, az elérhetőségekről a kapcsolat menüben tájékozódhatnak.


  Karácsonyi nyitvatartás Montevideó utcai üzletünkben

  2009-11-18 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy karácsonyig a III. ker., Montevideó utcai üzletünk vasárnap is várja Önöket. Az utolsó vasárnap, amikor az üzlet nyitva tart 2009. december 20. Ezt követően az üzlet ismét a szokásos nyitvatartással (Hétfő-Szombat: 10.00-19.00) várja ügyfeleinket. További információk üzleteink nyitvatartásáról, ill. elérhetőségeinkről a kapcsolat menüpontban találhatóak.


  Óriási késblokk akció!

  2009-11-16 Karácsonyig üzleteinkben minden nem akciós késblokk (késkészlet tartóval) 20%-os kedvezménnyel kapható! Az akció nem vonatkozik a Miyabi és a TWIN 1731-es sorozatokba tartozó termékekre. További információk az akcióink menüpont alatt találhatóak.


  Karácsonyi akciók óriási engedményekkel!

  2009-11-11 A karácsony közeledtével minden évben a ZWILLING J.A. HENCKELS széles választékot biztosít akciós termékekből, melyek az évközi akcióknál jelentősen kedvezőbbek. Idén sincs ez másként, elsősorban késkészletekből ajánlunk nagy kedvezménnyel (30-40%!) akciókat. Vásárlóink most minden kategóriában és stílusban találhatnak hihetetlen ajánlatokat. Azonban a készletek e termékből korlátozottak, így azt javasoljuk, hogy az akcióink menüpontban tájékozódjanak a kínálatról és - amennyiben valamelyik termék felkeltette az érdeklődésüket - minél előbb keressék fel valamelyik üzletünket.


  Öntöttvas edény akció

  2009-10-06 Üzleteinkben kisebb esztétikai hibákkal rendelkező STAUB öntöttvas edények kaphatóak 30-40 %-os árengedménnyel. Amennyiben egy edényt vesz, 30%-os, ha egynél többet, 40%-os árengedményt biztosítunk. Kerek 28 cm-es Cocotte grenadin piros színben 51.890 Ft helyett 1 darab vásárlása esetén36.323 Ft, 2 vagy több darab vásárlása esetén 31.134 Ft darabonként. Kerek 20 cm-es Cocotte-ok különböző színekben 31.590 Ft helyett 1 darab vásárlása esetén 22.113 Ft, 2 vagy több darab vásárlása esetén 18.954 Ft darabonként.


  Késcsere akció

  2009-09-21 2009.09.21. és 2009.11.15. között késcsere akciót tartunk üzleteinkben. Ha behozza bármelyik régi kését üzletünkbe és a megjelölt soroaztokba tartozó Zwilling késekből vásárol, 4.000 Ft-ot beszámítunk az új kése árába! Egy kés vásárlásakor csak egy régi kés árát vonjuk le a fizetendő árból, ill. a kedvezmény nem váltható készpénzre. További részletek az akciós plakáton.


  Új üzletünk nyílt a WestEnd City Centerben

  2009-07-16 Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy újabb üzletünk, Zwilling J.A. Henckels Márkabolt nyílt a WestEnd City Center bevásárlóközpontban. Az üzlet hétfőtől szombatig 10.00-21.00, vasárnap 10.00-19.00 óra között tart nyitva, az elérhetőségekről a kapcsolat menüben tájékozódhatnak.


  Nyári evőeszköz és edény akciók

  2009-06-15 Evőeszköz készletek 30-50%-os, rozsdamentes edények 15%-os engedménnyel kaphatóak a készlet erejéig! További információkat akcióink között találhat.


  Változik üzletünk nyitvatartása

  2009-04-20 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk nyitvatartása megváltozik. E héttől Hétfőtől Szombatig 10.00-19.00 között tartunk nyitva. Vasárnaponként az üzlet zárva tart!


  Tanfolyamok indulnak

  2009-03-14 Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy elindultak tanfolyamaink. A tanfolyamok tematikájáról további információkat itt találhat. Az alapfokú tanfolyamok legközelebbi időpontjai:

  2009.03.20. péntek, 19.00

  2009.03.21. szombat, 18.00

  2009.03.28. szombat, 18.00


  • Az alapfokú tanfolyam részvételi díja 5.000 Ft/fő/alkalom, melyet üzletünkben vásárláskor visszakap! (pontos részletek az általános feltételek között) 5, ill. több fő együttes jelentkezésekor a tanfolyam ára 4.500 Ft/fő/alkalom, 10, ill. több fő együttes jelentkezésekor 4.000 Ft/fő/alkalom. Fizetni a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával, ill. előre átutalással a 12011265-00113671-00100002 számú bankszámlára lehet. Utaláskor kérjük, a közlemény rovatba tüntesse fel nevét és a tanfolyam időpontját, ill. vegye figyelembe, hogy a tanfolyamon a részvétel akkor lehetséges, amennyiben az összeg a számlánkon már jóváírásra került. Ezért javasoljuk, hogy legkésőbb 2 banki nappal előbb adja meg a megbízását bankjának.
  • A tanfolyamon a minimális létszám 3 fő, a maximális létszám 15 fő. Amennyiben a tanfolyam időpontja előtt 2 nappal nincs meg a minimális létszám, ill. jelentkezésekor már megtelt az adott időpont, értesítjük Önt és tájékoztatjuk, hogy mely más időpontban van még szabad hely. Minimum 5 fő együttes jelentkezésekor egyeztetett, egyedi időpontban is lehetséges a tanfolyam megtartása.
  • A tanfolyamon résztvevők a részvételi díjat üzletünkben egyszeri alaklommal levásárolhatják, azonban a jóváírás nem haladhatja meg a vásárlás 10%-át. További vásárlásaikor minden résztvevő jogosult a szokásos törzsvásárlói kedvezményünk - 5% - igénybevételére. E kedvezmények más akciókkal, kedvezményekkel nem vonhatóak össze.

  Üzletünk elköltözött

  2009-03-01 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk 2009. március 1-jével megnyitott a Szépvölgyi Business Parkba (1037 Budapest, Montevideó u. 16/a).


  Nyitvatartás üzletünk költözése alatt

  2009-02-17 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk költözése miatt 2009. február 23. és 2009. február 28. között zárva tart. 2009. március 1-től új címünkön, az 1037 Budapest, Montevideó u. 16/a. alatt várjuk kedves ügyfeleinket.


  Termékinformációk magyarul

  2009-01-14 Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy több általunk forgalmazott márka gyártójáról, ill. magukról a termékekről már magyarul is bővebb információkat olvashatnak honlapunkon. Jelenleg a késeket és egyéb acél konyhai eszközöket gyártó Zwilling J.A. Henckelsről, a rozsdamentes lábosokat, serpenyőket készítő belgiumi Demeyerről, az öntöttvas edényeket gyártó, francia Staubról, az evőeszközöket gyártó, belgiumi Eternumról, a kristálypoharakat és egyéb üveg termékeket gyártó, német Stölzle Lausitz gyárról és a nemesacél konyhai gépeket készítő, ausztrál Catler márkáról tudhatnak meg több információt magyarul.


  2009. március 1-jével üzletünk elköltözik

  2009-01-09 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk 2009. március 1-jével elköltözik a Szépvölgyi Business Parkba. Új címünk: 1037 Budapest, Montevideó u. 16/a. Erre linkre kattintva térképen is megtekintheti üzletünk új helyét. Amennyiben bármilyen kérdése lenne a költözésünkkel kapcsolatban, kérjük, keressen megadott elérhetőségeinken.


  Ünnepi, ill. 2009. évi nyitvatartás

  2008-12-18 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk 2008. december 24-én 10.00-13.00 óra között tart nyitva. 2008. december 25-én, 26-án és 31-én, ill. 2009. január 1-én üzletünk zárva lesz. 2009. január 2-tól az alábbi nyitvartartással várjuk Önöket: Hétfő-Szombat: 10.00-19.00, Vasárnap: 10.00-18.00.


  Új termékek: Catler prémium kategóriájú nemesacél konyhai termékek

  2008-12-05 Mától kaphatóak üzletünkben a 76 éves ausztrál gyártó prémium kategóriájú nemesacél Catler konyhai termékei. Az összes készülék elegáns megjelenésére jellemző az egyszerű vonalvezetés, és az exkluzív alapanyagok használata, melyben fő. A készülékek beprogramozás után szinte önállóan működnek. Mindezek mellett a készülékek tervezésekor fontos szempont volt, hogy használatuk biztonságos legyen és használat után könnyen tisztítható legyenek. A gyártó katalógusa innen letölthető, míg a termékek aktuális árai itt találhatóak.


  Ajándék 70.000, ill. 150.000 Ft feletti vásárlás esetén

  2008-11-28 Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy karácsonyi akciónk keretében bruttó 70.000 Ft feletti vásárlás esetén Henckels Só-, borsőrlő szettet, 150.000 Ft felett Henckels Sommelier szettet vagy asztali bornyitót adunk ajándékba. További részletek itt.


  Kyocera kerámia kések, hámozók és szeletelők

  2008-11-20 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünkben ismét kaphatóak a Kyocera gyár kerámia termékei, így kések, hámozók és szeletelők kaphatóak széles választékban. E termékek közös jellemzői a nagyfokú élesség, mely hosszabb ideig megmarad, mint bármelyik fém kés esetében, másrészt e termékek kémiailag, biológiailag semleges tulajdonságúak, így használhatóak olyan zöldségek esetében is, melyek a fém késekkel reakcióba lépnek (pl. padlizsán). A termékek között számos újdonság található, így akciós szettek, színes nyelű kések és hámozók.


  Új Vossen termékek

  2008-11-11 Új sorozatokkal bővítettük Vossen termékkínálatunkat. Mostantól kapható az Organics sorozat, melynek különlegessége, hogy teljes mértékben természetes alapanyagokból készül, így használata nem okozhat allergiát, ill. megőrzi az anyagok természetes tulajdonságait. Ezenkívül nálunk már megvásárolható a gyár legújabb, legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, exkluzív Dream sorozata is.


  Séf bemutató és tanácsadás

  2008-11-01 A mai naptól minden pénteken, szombaton és vasárnap 12.00 és 18.00 között meghívott séfek tartanak késhasználati és főzési bemutatót üzletünkben. Egyúttal szívesen szolgálnak tanácsokkal is e témakörökben.


  Új nyitvatartás

  2008-11-01 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk a jövőben hétfőtől szombatig 10.00-20.00, vasárnap 10.00-19.00 tart nyitva.


  Ünnepi nyitvatartás

  2008-08-15 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk augusztus 20-21-én zárva tart. Augusztus 22-től a megszokott nyitvatartással várjuk ügyfeleinket.


  Zwilling stúdió nyílt üzletünkben

  2008-08-08 Cégünk, mint a Zwilling J.A. Henckels AG egyetlen magyarországi partnere megnyitotta Magyarország első és egyetlen Zwilling stúdióját budaörsi üzletében. A Stúdió 50 négyzetméteren a legújabb Zwilling design-nak megfelelő bútorzaton mutatja be a gyár közel teljes választékát. A főbb sorozatok készletről azonnal megvásárolhatóak, míg egyedi, különleges igények teljesítését rövid határidővel - általában 2-3 hét - vállaljuk. Kínálatunkban megtalálhatóak a gyár hagyományos késsorozatai, az idén bemutatott japánban készülő Miyabi kések, főzőedények, konyhai eszközök, konyhai ollók, evőeszközök és szépségápolási termékek. Mindezek mellett széles választékot biztosítunk a Zwilling J.A. Hecnkels AG által idén megvásárolt két gyár, a belgiumi Demeyere (felső kategóriás főzőedények) és a francia Staub (öntöttvas edények és eszközök) termékeiből.


  Új Zwilling termékek érkeztek

  2008-06-24 Kibővítettük kínálatunkat Zwilling eszközökből. Késekből a már eddig is kapható 4 és 5 csillagos sorozathoz érkeztek új termékek, ill. újdonságként megjelent a Twin Cousin sorozat, mely - a szokásos Zwilling minőség mellett - elsősorban formatervével hívja fel magára a figyelmet. Emellett mostantól Magyarországon is kapható a Zwilling legújabb sorozata, mely Japánban, a kardkészítés ősi központjában, Seki városban készül Miyabi néven. E kések ötvözik a legnemesebb hagyományait a japán és az európai késkészítésnek, mind designban, mind minőségben a tökéletesre törekszenek. Ezeken felül érkeztek új késblokkok, kézi élezők, fenőkövek és dugóhúzók is.


  Nyári leárazás a Kitchen Factoryban, 30-50 %-os leértékelések

  2008-05-29 Többek között Vossen törölközők és egyéb fürdőszobai textilek 50%-kal, egyes tányérkészletek 40 %-kal, poharak, konyhai szervírozók és kiegészítők 30%-kal kaphatóak olcsóbban.


  Új termékek: Stölzle Lausitz poharak és üvegáru

  2008-06-14 Újabb gyártóval bővítettük kínálatunkat üvegáruk terén. Mostantól kaphatóak a német Stölzle Lausitz gyár termékei. Ezen termékekre is jellemző a kiváló ár/érték arány, mivel a kiemelkedő minőséget ötvözi az igen kedvező árfekvéssel. A gyár igen széles választékban kínál poharakat mind a hagyományos, mind új formatervű sorozatok között.


  Új termékek: Silampos edények

  2008-05-14 Újabb gyártóval bővítettük kínálatunkat konyhai edények terén. Mostantól kaphatóak a portugál gyár termékei. A termékekre jellemző a kiváló ár/érték arány, mely egyrészt a kiemelkedő minőségnek, másrészt az igen kedvező árfekvésnek köszönhető. Emellett igen változatos formavilággal rendelkeznek, mindenki megtalálhatja a neki tetsző designt. Legyen szó akár fiatalos, színes avagy hagyományos vagy elegáns, esetleg professzionális megjelenésről, a Silampos termékek között könnyen megtalálhatja az Önnek legjobban tetszőt.


  Új termékek: Forever kerámia és titán kések

  2008-03-26 Mostantól kaphatóak üzletünkben a japán gyár kerámia és titán kései. A kések alapanyaga a legmagasabb minőségű kerámia és titán. A kések az alábbi előnyökkel rendelkeznek a hagyományos (acél) késekkel szemben: sosem rozsdásodnak, sokkal keményebbek a hagyományos (acél) pengéknél, gyakorlatilag - normál használat mellett - évekig nem szükséges élezni őket, a pengéjük nagyon vékony, az éle olyan mint egy borotváé, kisebb a súlyuk, mint az acél késeké, így kevésbé fárasztó a munka velük. Emellett a kerámia nem veszi át az ételek ízét, szagát, ill. nem lép reakcióba a zöldségekben, gyümölcsökben lévő savakkal, olajokkal. A titán penge viszont rugalmasabb, mint a kerámia, ezáltal kevésbé érzékeny a sérülésekre, ill. a titán (ill. az ötvözésnél használt ezüst) anti-bakteriális és anti-allergén hatású, ezáltal biztosítja a tökéletes higiéniát az ételek elkészítésekor.


  Újévi, megváltozott nyitvatartás

  2007-12-12 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk 2007. december 25-től (2008-ra is érvényesen) hétfőtől szombatig 10.00 és 19.00 között, vasárnaponként 10.00 és 18.00 között tart nyitva.


  Új termékek: Nespresso kapszulás kávéfőző gépek

  2007-11-22 Mostantól kaphatóak üzletünkben a svájci gyár kapszulás kávéfőző gépei. Amellett, hogy a gépek kielégítik a legmagasabb minőségi és esztétikai igényeket is, a speciális kapszulás csomagolásnak és a tökéletes főzési folyamatnak köszönhetően különleges aromájú kávé készítésére alkamasak.


  Új Zwilling termékek érkeztek

  2007-11-21 Kibővítettük kínálatunkat Zwilling eszközökből. Az eddigi kínálatunkat késekből, késkészletekből, blokkokból tovább szélesítettük, emellett mostantól kínálatunkban szereplnek a gyártó manikür és pedikür készletei, melyek karácsonyra tökéletes ajándékok lehetnek.


  Ünnepi nyitvatartás

  2007-10-29 Értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünk 2007. november 1. és 2007. december 23. között vasárnap is 20.00 óráig tart nyitva. Így minden nap 10.00 és 20.00 között várjuk vásárlóinkat áruházunkban. 2007. december 24-én 10.00 és 14.00 között tartunk nyitva. 2007. december 25-26, 31-én és 2008. január 1-én áruházunk zárva.


  Még szélesebb választék Global késekből, új termékek: Bunmei kések

  2007-10-09 Az eddig is bő választékunkat tovább szélesítettük. Már kapható szinte az összes kés az alap G és a nehezebb kivitelű GF sorozatokból. Emellett kapható számos kés a speciális, rövid pengéjű GS sorozatból, ill. egyéb kiegészítő termékek, mint automata élező, nedves fenőkő, kerámia és acél fenők, bárdok, húsvillák, csipeszek, steak evőeszközök, késtartók.
  Mostantól üzletünkben kaphatóak a Yoshikin gyár másik sorozatába, a hagyományos japán kések közé tartozó kések is. Ezek a speciális bambusznyelű kések szintén tökéletes pengével rendelkeznek, és az egyetlen gyártmány, ami a Japán Étel Higéniai Egyesület ajánlását kiérdelemte.


  Bővülő kínálat Bodum eszközökből

  2007-09-21 Jelentősen kibővítettük kínálatunkat a gyár termékeiből. Még szélesebb választékkal várjuk kedves vásárlóinkat a gyártó desing díjas kávés és teás eszközeiből.


  Új termékek: kerámiakések Japánból

  2007-08-27 Mostantól kaphatóak üzletünkben a japán gyár kerámia termékei. Kések, szeletelők, reszelők, fűszerőrlők, hámozók többféle méretben és funkcióval. A termékek cirkóniából készülnek és forradalmian új tulajdonságokkal rendelkeznek a hagyományos, acél késekhez viszonyítva. A kerámia - a gyémánt kívételével - a legkeményebb anyag, melyből vágóeszközök készülnek, és egyben lényegesebben könnyebb az acélnál. Emellett a kerámia kések számottevően hosszabb ideig őrzik meg élüket, mint bármelyik acél kés. A homogén felület és az egyedi összetétel biztosítja, hogy a hagyományos eszközöknél higénikusabb a használatuk.


  Új termékek: Piral olasz kerámia edények

  2007-08-10 Az igen magas hőfokon kétszeresen égetett, kizárólag tiszta agyagból készült edények mára fogalommá váltak Olaszországban. A gyár régre visszanyúló tradicióinak és a jelenben végzett innovációinak köszönhetően a termékek a kategória etalonjai. A gyár minden terméke kimagasló használati és esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik.


  Üzletünk elköltözött

  2007-06-09 Értesítjük kedves ügyfeleinket, hogy a Premier Outlets Centerben lévő üzletünk elköltözött a 2040 Budaörs, Malomkő u. 7. cím alá (térkép). Az új üzletben 500 m2-en, szélesebb kínálattal, kényelmesebb körülmények között várjuk régi és leendő vásárlóinkat.