Projekt tevékenységünk elsősorban hotelek, vendéglátó-ipari létesítmények, konferencia központok éttermi, konyhai és egyéb fogyóeszközökkel való ellátását öleli fel. A belgiumi Verbeelen céget eredetileg azzal a szándékkal hozták létre, hogy professzionális felhasználók fenti igényeinek kielégítésére teljes körű megoldást nyújtson. Ezáltal ügyfeleink számára biztosítjuk, hogy mindent egy helyről igen kedvező, ún. "csomag" ("package") áron szerezzenek be, ezzel időt, pénzt és munkát takarítsanak meg.


A cég nagy volumenű saját gyártókapacitással is rendelkezik, így számos terméket nagyon kedvező áron tudunk kínálni partnereink számára. Forgalmazott termékeinkhez partnereink szintén igen kedvező árakon juthatnak hozzá annak köszönhetően, hogy a cégcsoport belőlük világszerte számottevő mennyiséget ad el. A csoport által gyártott és forgalmazott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, melyet alátámaszt egyrészt a rájuk biztosított élettartam-garancia, másrészt az a tény, hogy már hosszú évek óta szerződéses beszállítói vagyunk a világ legjelentősebb hotelláncainak. A széles termékválaszték áttekintését közel 700 oldalas nyomtatott és on-line katalógusunk segíti.


Hazai projektek esetén partnereinket az ország egész területén személyesen keressük fel. Igény esetén segítünk a megrendelések összeállításában; az egyes részterületekkel - séffel, területi vezetőkkel, belsőépítésszel - akár külön is egyeztetünk. A kiválasztott termékekből mintadarabokat is tudunk biztosítani, így partnereink helyben, a későbbi felhasználási helyükön is megnézhetik, kipróbálhatják azokat.


Amennyiben további információkat szeretne kapni fenti tevékenységünkről, vagy ebben a formában szeretne termékeink közül vásárolni, szívesen állunk rendelkezésére a kapcsolat menüben található elérhetőségeinken keresztül.


Referenciáink